PH mirakel kost underviser en afbalanceret tilgang til vores spisevaner. Hvis vi ønsker at optimere vores sundhed og balance pH-niveauer i vores krop, vi skal spise mindre sure fødevarer og øge indtagelsen af basisk fødevarer. Sukker er en af de fødevarer, der er ansvarlig for høj sure pH-niveauer.

Det kan beskrives som en epidemi, hvis vi ser på mængden af sukker, der forbruges af den gennemsnitlige Amerikaner. 2 til 3 pund sukker om ugen, der kan oversættes til mere end 135 pounds af sukker per person per år. Sukker er ikke kun populære, men også kan være stærkt vanedannende. Vi bruger det i alt, og det kommer også i forskellige former. Dextrose, saccharose, fructose og majs sirup er alle aktive ingredienser, der anvendes i forarbejdede fødevarer og krydderier. Når en person starter på pH mirakel kost, sukker og raffinerede biprodukter er nogle af de ingredienser, der er mest vanskelige at udelade fra kosten.

Sukker kan have en alvorlig indvirkning på insulin i kroppen, og kroppen har ikke noget forsvar mod påvirkninger og skader. I det øjeblik insulin-niveauet falde; væksthormoner, der bremser immunsystemet er udgivet. Dette vil til gengæld forlader kroppen sårbar over for mange sygdomme. Insulin sænker også kroppens evne til at forebygge vægtøgning og føre til højere triglycerid (fedt) niveauer. Når fødevarer er høj i simple sukkerarter, også kendt som simple kulhydrater, er det mere sandsynligt, at fedt bliver lagret i kroppens celler. Disse fedtceller så er mere tilbøjelige til at gemme sure affald, der kan skade strukturen af røde blodlegemer i blodet.

Sukker og C-Vitamin kæmper for kontrol af cellulære udvikling i kroppen

Simpelt sukker-og C-Vitamin er meget ens i struktur, og når blodsukkeret i kroppen stiger, de konkurrerer med hinanden om at komme ind i cellerne. Høje koncentrationer af sukker vil frigive mere sukker ind i cellerne forlader lidt eller ingen plads til C-Vitamin for at komme ind på disse celler.

Når cellulære strukturer er forhindret fra phagocytizing effekter af C-Vitamin, de ikke kan afværge angreb fra bakterier og virus. Hvis der ikke er nok hvide blodlegemer i kroppen, immunsystemet, er ikke stærk nok til at beskytte kroppen.

Sukker indeholder ikke mineraler og vitaminer; når kroppen absorberer det, er det faktisk stjæler mikronæringsstoffer til at hjælpe det til at metabolisere i systemet. Når disse mikronæringsstoffer er ikke udskiftes, er en mangel kan opstå, som igen kan forårsage fedtceller og kolesterol ikke at blive metaboliseret. Dette fører til forhøjet blodtryk og fedme. Sukker er i stand til at øge insulin kunstigt, og det får bugspytkirtlen til at dysfunktion og krop til at udvikle en afhængighed af sukker. Denne betingelse er almindeligt kendt som diabetes. Andre sygdomme eller sygdomme, der har været knyttet til simple sukkerarter, er hjerte sygdom og astma, humørsvingninger og selv galdesten. Hvis vi tænker på alle de negative effekter, der har været knyttet til sukker, vi for alvor bør undgå denne meget sure fødevarer i vores kost. http://fitnessoptimisme.info/

Kræft er knyttet til vores afhængighed af sukker, fordi kræftceller trives på mælkesyre. Mælkesyre er et produkt af glukose gæring og derefter sende til leveren. Når mælkesyren hober sig op i kræftceller, pH niveauer bliver mere sure. Ondartede tumorer har en høj sure niveau. Der er en endelig sammenhæng mellem glucose og kræftcelle. For meget simple sukkerarter kan forgifte kroppen, og i sidste ende den cellulære vækst kan blive påvirket på en sådan måde, at immunsystemet er forhindret i at fungere fuldt ud og endda nogle gange undlader at udføre de nødvendige funktioner.

PH Mirakel kost indeholder retningslinjer for, hvordan at balancere din kost ved at spise 80% basisk fødevarer og 20% sure fødevarer. Dette vil bidrage til at sænke risikoen for sygdomme. Du kan også erstatte simple sukkerarter med alkaline-baseret sødemidler som Stevia. Tag dig tid til at lære navnene på de “skjulte sukker” og altid læse ingrediens etiketter på emballerede fødevarer. Uddanne dig selv om de stofskifte processer i kroppen til at forstå, hvordan kulhydrater nedbrydes til simple sukkerarter. For at blive advaret, er at være skimmelsvamp og det er den eneste måde, du vil være i stand til at forbedre din sundhed og livskvalitet.