Den kosmetiske og anti-rynke hudpleje markedet i dag, er en enorm masse af myter og mirakler, der for de fleste af os er i bedste fald forvirrende. Der er anti-aging skin care systemer, anti rynke serum, spa-behandlinger, selv kirurgi! Hvis en moden kvinde, der har en formue at bruge på tips-og-behandlinger, så er der ingen problem, men hvad med resten af os?

For kvinder i alderen 60 år og derover med normale budgetter og masser af omkostningerne til at dække udover hudpleje og kosmetik, hvad der er den bedste, mest overkommelige, anti-rynke hudpleje regime for dem? At holde rynkerne i skak er et igangværende projekt i enhver alder, men det behøver ikke koste en formue at se godt ud.. ikke engang på 60!

Der er kun fem grundlæggende regler, men i alle de hype om, hvordan at holde sig ung, og hvor vi kan købe ‘drikke’, vi har glemt nogle af dem. Det er vigtigt at holde sig ajour med udviklingen inden for hudpleje produkter og for at vide, der er ingen mirakel-creme, der vil feje benene væk vores rynker!

De 5 grundlæggende regler er enkle og sammen skaber de den bedste anti-aging resultater

Søvn og Afslapning. Natten huden er i reparation mode, så giver det nok tid til at gøre et godt stykke arbejde! Rynker er forårsaget af gentagne bevægelser og udtryk, tilstrækkelig søvn, slapper af i disse muskler, og lader dig vågne ser opdateres og føle yngre. Gør noget, du elsker at gøre i god tid, slapper af ansigtets muskler for og slipper stress og spændinger der er også væsentlige årsager til linjer og rynker!

Vand og Fugt. Rynker er også forårsaget af dehydrering. Vandindholdet kapaciteter af huden fald, som vi alder. Vi kan kompensere for dette på to måder, ved at drikke mere vand og valg af hudpleje produkter til at forbedre væskebalancen. Når vi ikke drikker nok vand, vores hud bliver dehydreret, og det gør kroppen. Der er ikke nok fugt til at plump huden op, når kroppen har brug for det hurtigst muligt andetsteds at beskæftige sig med at udvise toksiner og en liste over andre meget vigtige opgaver.

Motion. Ujævn hud tekstur, skjolder og oppustethed er fælles for dem, der ikke motionerer. At bevæge kroppen aids fordøjelse og kredsløb, styrker knogler, opbygger muskler og fremmer velvære. Det sætter dig i bedre humør, får dig til at smile (hvilket er meget mere attraktive end rynker) og vink din hud til at reparere og forny tilstand. Rebounding er blevet fundet til at reducere poser under øjnene! Hvordan? Fordi rebounding fremmer lymfe cirkulation og kan reducere hævede ben, fingre, og nogle gange lymfeknuder stagnation under øjnene!

Anti-Aging Kost. Vi bliver, hvad vi spiser, og du kan se det! Din hud har brug for vitaminer, enzymer, antioxidanter og sporstoffer i frisk, lys, frugt og grøntsager og proteiner fra magert kød, fisk og mejeriprodukter at beskytte og forbedre din hud. Kroppen viser os, når vores kost er forkert i overvægt, træthed, depression og sygdom. Den gamle hud er ramt på præcis samme måde!

Billig, effektiv anti-aging hudpleje produkter og en god daglig regime. Der er nogle usædvanligt gode anti-rynke hudpleje produkter på markedet i dag, til overkommelige priser. Mange af dem indeholder revolutionerende ingredienser, der virkelig arbejde på ældre hud. Nogle har en højere koncentration af aktive ingredienser end luksus mærker, der koster 10 gange så meget! Husk på, at din grundlæggende hudpleje produkter har til at passe ind i dit budget hele året rundt. Hjælp dem uregelmæssigt vil ikke give dig de bedste resultater. At finde billige, effektive anti-rynke hudpleje produkter, og lære at få det bedste ud af dem er bedst!
Kombineret med, at disse fem punkter er hemmeligheden til at se og føle sig fremragende til enhver alder, især nu! Der er en million måder at motionere, spise godt, at sove trygt og føler stor! Før du vælger anti-rynke hudpleje produkter, læse gratis information og anmeldelser til rådighed online, få prøver af produkter, hvor det er muligt og ikke falder for dyrt i løbet af natten kur!

Det er aldrig for sent at begynde!